SHSKUK: 87 pacientë po trajtohen për COVID-19

SHSKUK: 87 pacientë po trajtohen për COVID-19 – Lajmet e funditShërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se në QKUK po trajtohen 87 pacientë me COVID-19, shkruan Zeri.info.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 32 pacientë + 1 në Intensive

Mjekimi Intensiv Qendror, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 5 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 4 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnje

Spitali i Gjakovës, 10 pacientë

Spitali i Pejës, 13 pacientë

Spitali i Gjilanit, 15 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë