SHSKUK: Në trajtim 8 pacientë me COVID-19

SHSKUK: Në trajtim 8 pacientë me COVID-19 – Lajmet e funditShërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se në klinikat COVID-19 në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor janë 8 të konfirmuar me koronavirus dhe 30 post-COVID.

Sipas SHSKUK-së, prej numrit të përgjithshëm të pacientëve, 11 pacientë janë me oksgjenoterapi, ndërsa në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Raporti, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 25 pacientë post-COVID

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacientë

Spitali i Gjakovës, 3 pacientë

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

Spitali i Pejës, 1 pacient

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë.