Situatë e tensionuar, boshatisen rrugët e Mitrovicës veriore [video]

Situatë e tensionuar, boshatisen rrugët e Mitrovicës veriore [video] – Lajmet e funditSituatë e tensionuar vërehet në Mitrovicën veriore, ku rreth orës 20:30, sirenat e alarmit kanë pushuar, ndërsa në rrugë ka shumë pak njerëz.

Aktualisht në urën kryesore mbi Ibër nuk vërehet asnjë lëvizje, përveç disa automjeteve të policisë.

Serbët nga komunat veriore të Kosovës janë mbledhur gjatë pasdites në rrugët kryesore për në Bërnjak, Jarinje dhe afër Zubin Potokut, me qëllim që të pengojnë fillimin e vendosjes së masave të reciprocitetit me dokumentet serbe nga Kosova, të paralajmëruara për të hënën.

Më poshtë mund të shihni pamjet nga veriu. /Zëri