Sonte vetëm një rast me COVID-19

Sonte vetëm një rast me COVID-19 – Lajmet e funditIKSHPK ka njoftuar se sot, nga 145 mostra të marra nga Klinika Infektive dhe gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren, me.SARS-CoV-2 është konfirmuar 1 rast.

Rasti pozitiv është rast kontakti nga: komuna e Vushtrrisë 1 rast (sipas vendbanimit:1 rast Vushtrri).