Sot dihet nëse do ketë tifozë shqiptarë në Beograd

Sot dihet nëse do ketë tifozë shqiptarë në Beograd

Sot dihet nëse do ketë tifozë shqiptarë në BeogradParalajmërimi i tifozëve shqiptarë në Beograd gjithsesi se nuk është një lajm që është pritur mirë nga drejtues të federatës së futbollit të Serbisë.

Sekretari i shtëpisë së futbollit serb Zoran Lakovic gjatë ditës së enjte pati ca takime në UEFA, dhe në këtë mënyrë të premten do të dihet rrëfimi konkret rreth temës për ndeshjen e ardhshme Serb-Shqipëri në Beograd më 14 tetor.