Featured Image

Sot në Kino Lumbardhi u shfaq filmi dokumentar “Aktivisti i Gjelbër”

Sot në Kino Lumbardhi në Prizren është shfaqur filmi dokumentar “AKTIVISTI I GJELBËR” i regjisorit Ixhet Lutfiu.

Ky film dokumentar trajton problemet mjedisore në Kosovë të trashëguara nga periudha komuniste dhe të krijuara edhe më shumë gjatë viteve të fundit. / KultPlus.com