Sot në kuadër të PriForum-it, kanë filluar sesionet e trajnimit me ekspertën nga Kanada, Linda Beath

Sot në kuadër të PriForum-it, kanë filluar sesionet e trajnimit me ekspertën nga Kanada, Linda Beath

Sot në kuadër të PriForum-it, kanë filluar sesionet e trajnimit për buxhet/financa dhe koproduksione me ekspertën nga Kanada, Linda Beath.

Në këtë edicion janë gjithsej 18 projekte për garën e projekteve Best Pitch.

Dhjetë janë nga rajoni dhe tetë nga Ukraina, si pjesë e programit Odesa në PriFest.

PriForum është platforma e industrisë së PriFest dhe është pikëtakim i filmbërësve nga rajoni dhe Europa.

Edicioni i 14-të i PriFest mbahet nga 20-25 shtator dhe i dedikohet drejtoreshës së ndjerë Vjosa Berisha. / KultPlus.com