largea_limajSot seanca e radhës ndaj rastit Klecka11Sot seanca e radhës ndaj rastit Klecka

Sot seanca e radhës ndaj rastit Klecka

largea_limajSot seanca e radhës ndaj rastit Klecka11Sot seanca e radhës ndaj rastit KleckaTrupi gjykues i Gjykatës së Apelit pritet të vendosë sot për leximin e raporteve të ekspertëve britanikë lidhur me analizimin e gjendjes psikike të të ndjerit Agim Zogaj, i njohur si dëshmitari “X”

Përveç Limajt, në rastin “Kleçka” janë të përfshirë dhe nëntë ish-bashkëluftëtarë të tij.

Vitin e kaluar Gjykata e Qarkut në Prishtinë, tani e Apelit, kishte shpallur të pafajshëm të gjithë të akuzuarit për rastin “Kleçka”. Po të njëjtin vit Gjykata Supreme kishte marrë vendim ta kthejë komplet në rigjykim rastin “Kleçka”.