Sot, seanca për "grupin Drenica"

Sot, seanca për “grupin Drenica”

Sot, seanca për "grupin Drenica"Sot në Gjykatën Themelore të Mitrovicës vazhdon gjykimi për “grupin e Drenicës”.Mbrojtja e Sylejman Selimit sikurse deri më tani shpreson të ketë gjykim të drejtë dhe të ligjshëm për komandantin e përgjithshëm të UÇK-së dhe për bashkëluftëtarët e tij.

Sipas tij, në seancë duhet thënë e vërteta dhe vetëm e vërteta, nga palët që janë përfshirë në gjykim.

Grupi i Drenicës akuzohet për tortura dhe “krime kundër njerëzimit” në kampe lufte në Drenicë dhe në Likoc gjatë vitit 1998-të.