Specializantët protestojnë për mospagesat e kujdestarive të vikendeve e ditëve të festave

Specializantët protestojnë për mospagesat e kujdestarive të vikendeve e ditëve të festave – Lajmet e funditSpecializantët kanë protestuar për mospagesat e kujdestarive 24-orëshe të vikendeve dhe ditëve të festave.

Drejtori i SHKSKU-së, Valbon Krasniqi, e nënshkroi një vendim më 1 korrik, i cili parashih që specializantëve të mos u paguhen kujdestaritë. /EO