Tag: 2.5-inçësh

Toshiba Canvio Basics

Toshiba ka ripërtërirë linjën e disqeve mobile prej 2.5-inçësh, Canvio Basics, e cila vazhdon të lë përshtypje për thjeshtësinë dhe çmimin. Canvio Basics vjen me dimensione të shtëpizës prej …