Tag: 2.7 sipas shkallës

Tërmet në Kosovë

teDivizioni  Sizmologjik në kuadër të Ministrisë së Energjisë dhe Minierave njoftoi të enjten se në ora 05:58 sipas kohës lokale, ka regjistruar një tërmet me magnitudë 2.7 sipas shkallës …