Tag: 2po2

Nxehet 2PO2 nga facebooku

“Shumë i dëshpëruar me mentalitetin e shumicës në vendin tonë !! Sa u publiku Albumi i Capital – T KAPO – menjëherë u piratua dhe u vendos në Internet !! Komentet e kësaj shtrese njerëzish …