Tag: AIDS

Amerikani që e mundi AIDS-in

Personi i vetëm që besohet të jetë kuruar plotësisht nga infektimi me virusin HIV nëpërmjet transplantimit të palcës kockore thotë të ndihet mrekullueshëm dhe po e hap një fondacion për të …