Tag: Anemone

Më dhuro një lule Anemone

Nga: Shpresa Komani-Frrokaj Nesër është 8 Marsi dhe nuk është si çdo ditë tjetër për mua, për motrën, për gruan dhe për nënën dhe vajzën tënde. Këtë herë e kam zgjedhur lulen që preferoj të …

Newborn dhe Anemone

Nga: Shpresa Komani-Frrokaj Këtë vit NEWBORN i kushtohet të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. Kjo ide nuk lindi rastësisht, është një ide e kamotshme për t’i dhënë zë …