Tag: Anita

Ndahet nga jeta Anita Lane

Anita Lane, një këngëtare dhe kompozitore e dashur australiane e cila ishte anëtare e “The Birthday Party” dhe “Nick Cave’s Bad Seeds”, si dhe këngëtare solo, ka vdekur në moshën 61 vjeçare, …