Tag: artin

Vit i mbrapshtë për artin

Aq sa mbahet mend, s’ka pasur vit më të mbrapshtë për muzetë dhe galeritë, pa hequr nga ky mes as organizimet e ndryshme artistike. Mbyllja e detyruar nga pandemia COVID-19 bëri që ato të …