Tag: Audi a4

Audi A4 më ekonomik

Prodhuesi i njohur i automobilave “Audi” e prezantoi versionin e rifreskuar të modelit A4, konkurrentin më të afërt të gjeneratës së re të prezantuar së fundi asaj BMW seria 3 dhe Mercedes C …