Tag: Berberi

Berberi

Poezi nga Dritëro Agolli Shumë njerëz ka qethur berberi në jetën e gjatëAtje në floktoren e kthesës së rrugës “Naimi”,Shumë vdiqën fatmirë a të ngratë,Shumë u vranë, u burgosën dhe jetën u …