Tag: besoi

I besoi GPS dhe ra në kanal

Një gjerman, i cili i besonte verbërisht sistemit të navigimit, GPS, të makinës së tij, përfundoi të dilte përmes dritares së automjetit, pas rënies në një kanal, theksoi policia lokale.