Tag: Biblioteka

Biblioteka e familjes Vlora

Nga: Hasan Bello Një nga llojet e bibliotekave që kanë ekzistuar në Shqipëri para dhe pas vitit 1912 ishin edhe bibliotekat private. Këto zotëroheshin nga familjet e mëdha shqiptare. Kështu, …