Tag: Big Mama

Big Mama me stil ndryshe

Këtë vit sigurisht që do ta shihni më shpesh nëpër ekranet telvizive, për shkak se ka menduar që të rikthehet akoma më fuqishëm, sepse ka muaj që fansat e saj nuk kanë dëgjuar ndonjë këngë …

Big Mama i këndon Lavires

Titulli në fakt është shumë i çuditshëm dhe i rëndë për veshin por në fund të fundit vetë e ka zgjedhur. Mësohet se këngëtarja sapo ka përfunduar regjistrimin e këngës me të cilën do të …