Tag: bore

Borë e kuqe në Alpet Franceze

Ishte tronditëse dhe e turpshme të hasësh një pamje të tillë në një shpat mali të qetë. Nëse ecni mjaft lart në Alpet Franceze gjatë pranverës së vonë dhe verës së hershme, ka shumë të …