Tag: dashurisë

Dashurisë

Poezi nga Ndoc Gjetja O perëndeshë e gjithëpushtetshmee universit mashkull-femër!Bëj ç’të duash me veten timejam instrumenti yt i verbër. Në jetë më solle kaq shumë dhimbjedhe shqetësime pa …

‘Kopshti i dashurisë’

Poezi nga Andon Z. Çajupi O pëllumb’ i shkruar,do t’të marr në duardhe duke kënduargjetkë do t’të shpie: Në një vend t’uruardhe të lulëzuar,në uj’të kulluaredhe nën hie; Afër tek një lumëku …

Anija e dashurisë

Nga Ilir Muharremi Barka gjigande përplaset mbi valë të detit, shkuma e valëve futet dhe nën këmbët e mia. Ndjej aromën e kripës e cila më ngulitet në mushkëri. Lëkundja e anijes është …