Tag: dëgjon

‘Të dua, më dëgjon’

Nga Odiseas ElitisPërktheu Romeo ÇollakuMonograma (IV) Është ende herët në këtë botë, më dëgjonNuk janë zbutur përbindëshat, më dëgjonGjaku im i humbur dhe thika, më dëgjonE mprehtëPorsi një …