Tag: ditë

Ditë me shi

Poezi nga Henry Longfellou Dita është e ftohtë, e errët, e trishtuar,Bie shi dhe era nuk është kurrë e qetë,Hardhia kapet pas murit të shkretuar,Në çdo shkulm ere, gjethet bien lehtë. Mos u …