Tag: Dua

Dua

Poezi nga Asdreni Mbi bar dua të prehem,të këndoj, të dëfrehem,të shoh rreth bagëtinë,kur hanë dhe pinë;të shoh fushat e blerta,bimët kur i fryen era,njërzit kur punojnëdhe çupat kur …