Tag: eksodit

Në pritje të eksodit modern

Nga: Bajram Mjeku Nga dita e sotme, mijëra të rinj kosovarë do t’ia mësyejnë Gjermanisë për një vend pune dhe për një të ardhme më të sigurtë për jetën e tyre.Për dallim nga paraardhësit e …