Tag: EULEX

EULEX-it nuk i hiqet mandati

 Fushata kundër EULEX-it, protestat dhe kërcënimet ndaj këtij misioni pas arrestimit të komandantëve dhe disa ish-pjesëtarëve të UÇK-së, të cilët dyshohen se kanë kryer krime lufte, po u …