Tag: Facebook

Ahmeti: Nuk do të heshtim

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë të mërkurën se nuk d të heshtë ndaj rasteve të dëmshme që po i shkaktohen vendit. Ai në një postim në rrjetin social “Facebook” ka krahasuar mos …

83 milionë llogari të rreme

Numri i llogarive të rreme në Facebook është afërsisht sa madhësia e popullatës së Egjiptit dhe më e madhe se shumica e vendeve të botës, bën të ditur kompania këtë javë. Në paraqitjen e …

Kush komandon në Facebook?

Sipas një studimi të publikuar në revistën ‘Science’, në rrjetin shoqëror Facebook, ashtu si në të gjitha fushat e jetës, ka persona që ndikojnë tek sjellja e të tjerëve dhe persona të …