Tag: Facebook

Rezarta Shkurta shtatzënë

Rezarta Shkurta gjatë një rrëfimi për një tabloid shqiptar sjell një lajm të bukur – ajo është shtatzënë. Këngëtarja ka zbuluar për revistën “Mat” se është në pritje të fëmijës së saj të …

Halimi organizon garë këndimi

Linda Halimi po organizon një garë këndimi përmes faqes së saj në internet dhe fituesit do t’i japë ‘një dhuratë interesante – një duet me të. Këngëtarja e ka bërë të ditur këtë ‘ofertë’ …