Tag: familjaret e zhdukur

Jeta në vuajtje dhe pritje

Janë 1, 655 familje në Kosovë që tash e 15 vjet kanë vetëm një brengë, si t’i gjejnë eshtrat e familjarëve të tyre të zhdukur gjatë luftës së fundit. Nebih Morina po e lë prapa edhe një vit …