Tag: Gjoni

INGRIDI nuk le dot cigaren

Nuk ka mundur dot ta fike as në momentet teksa ka hyrë lokal, por e ka pirë atë qetësisht duke takuar përzemërsisht gjithë miqtë e pranishëm. Ingridi është shfaqur e veshur në të bardha dhe …