Tag: grevën

A jeni krenarë me grevën?

Sot është bërë e ditur se greva në arsim nuk do të vazhdojë dhe mësimi do të fillojë tash e tutje, shkruan KultPlus. Për këtë kareaguar edhe Këshilli i Prindërve të Kosovës, duke thënë se …