Tag: Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike

Të rrezikuar nga gripi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike rekomandon që qytetarët të kenë kujdes dhe të mos dalin gjatë në ambient të ftohtë, të mos qëndrojnë në lokale të mbyllura me dendësi të madhe të …