Tag: Inva Mula

Inva Mula 5 muajshe shtatzënë

Soprano me famë botërore Inva Mula ësh të në pritje të vajzës së saj të parë pas martesës me biznesmenin kosovar Hetem Ramadani. Ajo është 5 muajshe shtatëzënë dhe tashmë e ka mësuar gjininë …