Tag: Johnsonit

Dwayne Johnsonit i vdes babai

Aktori i njohur i filmave aksion dhe komedi, Dwayne “The Rock” Johnson, e ka humbur një person shumë të rëndësishëm në jetën e tij. Fjala është për babanë e aktorit, mundësi profesionist …