Tag: Justin timberlake

Bashkohen Diaz dhe Timberlake

Dy ish-të dashurit, Cameron Diaz dhe Justin Timberlake, do të bashkohen në ekranin e madh për të realizuar komedinë “Bad Teacher”. Diaz do të luajë mësuesen e shkollës së mesme e …