Tag: kohë

Të uroj kohë

Poezi nga Elli Michler Nuk të uroj një dhuratë çfarëdo,të uroj thjesht atë që shumë veta nuk e kanë.Të uroj kohë, për t’u argëtuar dhe për të qeshur;nëse do ta përdorësh mirë, mund të fitosh …