Tag: Kuvendi i Kosovës

Mbyllet mbikëqyrja

Kuvendi i Kosovës i jep fund pavarësisë së mbikëqyrur. Pas shumë diskutimesh me 63 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim u votua pakoja për përfundimin e mbikëqyrjes së pavarësisë, e …