Tag: Muzetë

Greqia rihap muzetë

Muzetë në Greqi u rihapën për vizitorët të premten, ndërsa vendi nisi zyrtarisht sezonin turistik. Muzeu i Akropolit, shtëpia e thesareve të gjetura në kështjellën antike dhe përreth saj, …