Tag: ndjek

Google ndjek hapat e Apple

Ditën e Hënë Google tha se do të ndërtojë vetë procesorin për smartfonët quajtur Google Tensor, dhe do të fuqizojë Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro që debutojnë këtë Vjeshtë. Është një tjetër …