Tag: Newborn

Newborn dhe Anemone

Nga: Shpresa Komani-Frrokaj Këtë vit NEWBORN i kushtohet të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. Kjo ide nuk lindi rastësisht, është një ide e kamotshme për t’i dhënë zë …