Tag: normaliteti

Normaliteti pas covid-19

Shkruan: Sead Zimeri “Normaliteti pas covid-19 Sdo diskutim që covid-19 është fatkeqësi, sidomos për ata që kanë humbur të dashur dhe familjarë të tyre, por edhe për ata që janë rrënuar …