Tag: Peja

Kitara, nga Peja në Paris

Nga Visar Zhiti E magjepsi kitara dhe pastaj ai magjepsi botën me kitarën e tij. E kisha parë në një koncert, dikur si në një ëndërr, si në një ankth, thuaj, se ishte diktaturë dhe unë …