Tag: pritje

Ngaherë në pritje

Poezi nga Dritëro Agolli Sërish të pres të vish:Na qënka jeta pritjeNë shpirt, në gjak, në mish,Në gaz e në mërzitje. Dhe unë e them ta dish:Sa dukesh ti në derëPranvera hyn në shpirtDhe …