Tag: qetësia

Qetësia

Poezi nga Goethe Përmbi çdo maje maliKa qetesi:Mi asnje maje maliAsgje s’leviz,As pipetin;Ne pyllin zogjtë’ e vegjël po pushojnë:Prit pak, se shpejt a vonëGjen qetësi dhe …

Qetësia e bukur

Poezi nga Dritëro Agolli Gruaja fle ne carcafin e bardhe e jastekun e bardheE bukur si perendi e lashte e Greqise;Flene syte e saj qe me mahniten vite me rradhe,Flene buzet e saj si kokrra e …