Tag: qira

Familje me qira

Tregim nga Régis Jauffret Mora me qira dy fëmijë të vegjël afrikanë dhe një grua turke. Pas disa vitesh, ajo deshi të kthehej në vendlindjen e saj për të krijuar një familje.– Familje me …