Tag: shenja

Familja pa shenja gishtash

Apu Sarker është një 22-vjeçar nga Bangladeshi. Së bashku me familjen e tij, ai jeton në një fshat në Natore, ku punon edhe si ndihmës mjek, ndërsa babai dhe gjyshi i tij ishin fermerë. Ata …