Tag: shoh

Kah po e shoh këtë lule

Poezi nga Mirko Gashi O Zot, im Zotkah po e shoh këtë lule në të cilën vdekja dhe jetashëtisin dorë për doreduke i kënduar oda ujit më është e qartëse duhet jetuar dhe duhet parë këtë …